top of page

Ny LiteTrio: Giver nye moderne både flere medlemmer til roklubberne?

Det tror vi her fra Liteboat i Danmark. Derfor har vi sammen med vores kolleger i Holland presset på for udviklingen af den moderne og fleksible LiteTrio. Vi er super glade for den store innovation hos Liteboat på fabrikken i Frankrig og enormt spændte på at få de første smarte både hjem i uge 46/47. Er du/I interesseret? - så læs, se video og book demo.
Fleksible både

Ligesom sin storesøster LiteQuattro (4'er m styrmand) kan Trioen bedst karakteriseres som en hybrid båd. En blanding mellem en inrigger, en outrigger, en gig-båd og en Coastal, hvor man får det bedste med fra alle bådtyper. Stabil, fleksibel og hurtig


Den nye LiteTrio er en "Open water" model, hvilket betyder at båden kan gå til havs i vind og sø. Den nye Trio er også tre både i én, da på under 5 min kan ændre mellem tre versioner : 3X , 2X m styrmand og 2'er med styrmand.


Både i Holland og her elsker vi jo vores 2-årers inriggere. I kærlighed og respekt for dem, vil vi gerne både udfordre den traditionelle inrigger-motionsroer og tiltrække nye medlemmer til sporten med smarte og hurtigere både. Vedligeholdelsen er også gjort enkel.


Se præsentationsartiklen af LiteTrio med data og priser HER

Se præsentationsartiklen af LiteQuattro med data og priser HER


Se videopræstationen

Interesseret i demo?

Hvis nogle klubber er friske, inden vinteren sætter ind, vil vi gerne arrangere demonstration og prøveture i november med LiteTrio og LiteQuattro . En øst og en vest for Storebælt, hvis vi kan samle nogle klubber hvert sted.


Hvis vi skal have Trio eller Quattro klar til jer i sæsonen 2021 - var det måske fint at få prøvet en tur :-)


Kontakt Fritz Ganzhorn på 21 42 13 06 eller mail til fritz@co-row.dk


Comments


bottom of page