top of page

Vil du være en SINGLESCULLER ?

Tanken bag Liteboat er at alle skal kunne lære at ro - og få fornøjelsen og alle glæderne forbundet med roning.

Derfor et LITEBOAT og vores både designet med fokus på lethed og stabilitet, således at alle kan komme i gang. 

Det betyder at du - og alle andre - kan lære at kan ro alene og mestre at ro med to årer. 

 

Fantastisk god og sund motion, hvor du rører flest muskler i kroppen på én gang, og en dejlig måde at blive ét med naturen. 

Michael i båd på vandet (2).jpg

SINGLESCULLER er også fælles betegnelsen for en bådtype, med én roer. 

 

Liteboat har udviklet to forskellige bådtyper til dig som gerne vil ro alene - eller starte med at ro - samt til den gode og øvede roer, som vil have nye udfordringer eller ro konkurrence 

 

LiteSport 5.0 eller 4.6 er den mest stabile båd. En alsidig bå, der fås i hhv. 5,0 og 4,6 m.  Skabt til dig som vil være fritids- og motionsroer - og som samtidig gerne vil have en båd du kan have med dig på taget at bilen. Båden er bygget meget let i en kombination af carbon og andre materialer og vejer fra 22 til 27 kg. 

 

 

LiteRace 1X er en fuldblods coastal rowing konkurrencebåd. Designet til stabilitet og fart, selv i svære forhold med vind og bølger til havs. Alle Liteboats race både er designet efter FISA (det internationale roforbunds) krav og standarder. Vægten er ca. max 35 kg. Bygget i carbon-materiale for stivhed, kraftoverførsel og fart. Med LiteRace 1X klarer du alt slags vejr og forhold,  ligesom du er klar til at kunne stille op i coastal konkurrencer. 

bottom of page