top of page

Vil du være en SINGLESCULLER

Tanken bag Liteboat er at alle skal kunne lære at ro - og få fornøjelsen og alle glæderne forbundet med roning.

Derfor et LITEBOAT og vores både designet med fokus på lethed og stabilitet, således at alle kan komme i gang. 

Det betyder at du - og alle andre - kan lære at kan ro alene og mestre at ro med to årer.  Hvilket både er en fantastisk sund motion, hvor du rører flest muskler i kroppen på én gang, og en dejlig måde at blive ét med naturen. 

IMG_20200507_194914%20(002)_edited.jpg

SINGLESCULLER er også fælles betegnelsen for en bådtype, med én roer. 

 

Liteboat har udviklet tre forskellige bådtyper til dig som gerne vil ro alene - eller starte med at ro - samt til den gode og øvede roer, som vil have nye udfordringer eller ro konkurrence 

 

LiteSport 1X er den mest stabile båd. En alsidig båd skabt til dig som vil være fritids- og motionsroer - og som samtidig gerne vil have en båd du kan have med dig på taget at bilen. Båden er skabt til både fladt vand og bølgerne til havs. Den er bygget som en coastal rowing båd, hvilket betyder at bådens design er åbent agter, så vandet kan løbe af båden, hvis du er ud i bølgerne. Båden er bygget meget let i en kombination af carbon og andre materialer og vejer kun ca. 27 kg. 

 

 

LiteRace 1X er en fuldblods coastal rowing konkurrencebåd. Den er designet til stabilitet og fart, selv i svære forhold med vind og bølger til havs. Alle Liteboats race både er designet efter FISA (det internationale roforbunds) krav og standarder. Vægten er ca. 35 kg Race-seriens både er alle bygget i carbon-materiale for stivhed, kraftoverførsel og fart. Med LiteRace 1X klarer du alt slags vejr og forhold,  ligesom du er klar til at kunne stille op i coastal konkurrencer. 

 

 

LiteRiver er den båd, som mest minder om det man opfatter, som en traditionel singlesculler for roning på banen, kendt fra OL , VM mv.  LiteRiver er en smal, let og hurtig båd. Båden er bygget i mest muligt carbon og ligger lige over de 2O kg.  Båden er bedst egnet i beskyttede farvande på søer og i fjorde, men kan også klare lettere forhold på havet. Til dig som er en erfaren singlesculler, som gerne vil have en mere stabil båd, men beholde glid og fart gennem vandet, er LiteRiver den perfekte båd.  

 

New LS1X in comparison length ad width (2).png.jpg
LiteRiver_Liteboat_02_edited.jpg
bottom of page