top of page

CO-ROW =

  • coastal rowing

  • coaching & rowing

  • og "ro sammen"

 

Har du lyst til at prøve den nye sport - coastal rowing - så har vi både du eller I kan prøve. Vi kommer gerne ud med vores LITEBOATS, viser frem og instruerer. Vi ror sammen inden der er gået 20 min .. og inden vi er færdige ror du selv.

-----------

 

Vi kan også tage ud og ro sammen i forbindelse med et coaching forløb. Du skal ikke mere end 100 meter ud på vandet før du  har sluppet den hektiske dagligdag - og kan puste ud, sænke skuldrene og være alene med fokus på os selv. I coaching arbejder vi med et positivt mindset på dine/jeres styrker og muligheder.  Når du i processen lærer at ro, vil du/I opleve at lære noget nyt, mærke egen udvikling og se resultater. 

Roning er teknik og rytme. Hver eneste tag er et resultat at dit fokus, din forberedelse og dine handlinger. På vandet arbejder vi  med det du vil opnå eller ændre ved hjælp af coaching. Du erfarer og lærer, hvordan du kan ændre ting og skabe umiddelbare resultater via mål, fokus, plan og handling.

Der er gode metaforer i roning. På en og samme gang sidder vi i båden ”on top of the world” eller ”med røven i vandskorpen” - afhængig af hvor godt vi løser om opgaven. Udover en masse frisk luft og fysisk velvære giver det en masse god energi.

_NER2484.jpg
IMG_2996.jpg
bottom of page