top of page

coaching

At ro er en sammensat bevægelse, hvor du skal styre flere ting på én gang og i den rigtige rækkefølge.

 

Så udover at lære dig/jer at ro, benytter jeg det også som et værktøj i mit virke som coach indenfor ledelse og personlig udvikling.

 

Er du på kanten? eller vil du derud, mærke efter om du er hvor du gerne vil være i forhold til jobbet, karrieren eller livet som sådan ?

Noget for dig ? 

Jeg er ICF uddannet ledelsescoach med et bredt maritimt branchekendskab, lang egen ledererfaring fra erhvervsliv og organisationer samt en solid base indenfor idræt. 

 

Min store passion er det personlig lederskab,  at finde og bruge egen autensitet. Som leder er det vigtigt at "mærke" sin egen ledelse, når det går løs.  Det kræver  Analysere, beslutte og implementere handling samt evaluere konsekvens "i en og samme bevægelse", så at sige. 

 

Operativ ledelse handler om at analysere, beslutte og implementere handling samt evaluere konsekvens "i en og samme bevægelse". Det gælder alt fra små teams til store organisatoner.

 

Målet for ledelse er "performance". I min optik er det altid et positivt ord. At sætte sig et mål, planlægge, tilpasse og udføre og det i praksis bliver aldrig umoderne. Hvad det handler om dig selv, dit team eller organisation - om er professionelt eller dit liv. 

Interesseret ? Så tager jeg meget gerne en snak om hvor jeg kan hjælpe dig 

bottom of page