top of page

Liteboat i Svendborg 28. august - kom og prøvVi kommer til Svendborg Roklub søndag den 28. august og holder åben demonstration for alle interesserede klubber og privatpersoner fra kl. 12.00 til 14.00


Der vil være mulighed for at prøve følgende både:


LiteRace 2X – er en moderne, stabil og hurtig coastal 2X. Båden vandt 2 DM-titler ved coastal DM i 2021. Båden er bygget i carbonmateriale


LiteRace 1X - vores konkurrence coastal 1X - også bygget i carbonmateriale. Udover at være en hurtig og sødygtig racer er den også kendetegnet ved den gode Liteboat stabilitet. Derfor kan båden også bruges til klubbens begyndere - eller den private kunde, som vil købe fart fra start.


LiteTrio – er den fleksible ”openwater” båd – en mellem gig og coastal – stabil og sødygtig som en coastal og som en hurtig gig/outrigger. LiteTrio kan prøves enten som en 3X eller en 2X med styrmand. Båden favner bredt. Lige fra folk som gerne vil prøve noget andet eller nyt i forhold til at ro 2-åres inrigger - til sports- og motionsroere som kan give den gas i en 3X opsætning. Båden kan skifte opsætning på under 5 minutter. Vægt kun 75 kg.


LiteQuattro – en ”openwater” båd i samme design som Trioen. Båden er en 4X m styrmand. Let, stabil og hurtig. Stabil og sødygtig som en coastal og som en hurtig gig/outrigger. Båden er god i det brede spænd fra nybegyndere til øvede, motionister og kaproere. Vægt kun 95 kg.


LiteRiver - En sødygtigt singlesculler til træning, fritid og motion på søer, fjorde og kystnært. Vi har taget den stabiliteten fra vores coastal-design. LiteRiver den smalleste og letteste båd i LiteBoat-serien med kun 21 kg. Riggen kan sættes på og tages af på under 1 minut.


LiteSport 1X - En coastalbåd for både klub og private. Her har vi kombineret stabilitet og fart med letvægt, så man altid kan have sin coastalbåd med på taget af bilen. Fås i vægt fra 23 - 27 kg.


LiteDuo - En superlet, stabil og hurtig coastal 2X, som er bygget kortere, lidt smallere og meget lettere. Vægten er sænket med 15 kg til kun 45 kg - mod normalt 60 kg for en coastal 2X . Med den let aftagelige rig, har vi her en coastal 2X, som kan lægges på hylde i roklubben - eller let håndteres af 2 private roere som vil have en 2X man let kan transportere og have med sig.


Har du eller I lyst at komme og prøve en eller flere Liteboats - så vil vi blive glade hvis du/I sender en mail til fritz@co-row.dk eller ring/sms til 21421306 , så vi ved du/I kommer :-)


Sted: Svendborg Roklub, Østre Havnevej 20, 5700 Svendborg
Comments


bottom of page