top of page

Ny superlet Coastal 2X


Den nye LiteDuo fra Liteboat er en attraktiv klubbåd. Med sine kun 43 kg er LiteDuo let at håndtere og let at få plads til i bådhallen. Let at ro, med stærk stabilitet og god fart.


Den store nyhed fra Liteboat i 2021 er den nye LiteDuo, som er en videreudvikling af den tidligere LiteSport 2X. Båden er gjort næsten en hel meter længere - til nu 6,5 meter -samtidig med at max bredden er reduceret fra 0,93 meter til 0,8 meter.


Vægten er uændret og blevet på de lette 43 kg.


Uændret er også den velkendte Liteboat-stabilitet, hvilket gør at LiteDuo'en vil dække meget bredt ude i roklubberne . Her er den uøvede coastal-roer tryg samtidig med at de gode motionister, masters og kaproere får masser af muligheder til at udfordre og udvikle sig. Vi har bevaret en gode sødygtighed og de fine muligheder for at surfe.Med LiteDuo har Liteboat ønsket at skabe en båd, der ligger tættere på LiteRace 2X FISA carbon modellen, som er vores coastal konkurrence-båd.


Det er lykkedes fint på vandet og i ro-egenskaberne . LiteDuo adskiller sig dog fra LiteRace 2X ved at være 1 m kortere, 20 centimeter smallere og hele 15 kg lettere.

Samtidig er Duo’en bygget med den specielle Quick Release Rig fra Liteboat, hvor man let monterer riggen på under 2 minutter – og det samme når den skal af igen. Så i forhold til LiteRace 2x med fastrig (skal skrues af) der fylder 1,60 m i bredden, bliver der anderledes god plads til LiteDuo i bådhallen.


Prisen bliver 57.500 kr. inkl. moms

Til afhentning fra vores lager i Danmark.


Data:

6,50 m lang 0,80 m bred 43 kg.

Den lave vægt på 43 kg betyder også, at de to roere forholdsvis let kan håndtere og bære båden til vandet uden båd vogn. Med riggen afmonteret kan LiteDuo også lægges på hylde i bådhallen.
Kontakt os for yderligere information og demonstration af den nye LiteDuo.


Den ”gamle” LiteSport 2X kan stadig bestilles, da den stadig er attraktiv i den korte udgave på 5,55 m, som fint kan ligge på taget af en bil, og komme med på ferien eller i sommerhuset. Den nye LiteDuo er bestemt også en båd for private ejere, der vil have en super båd i fx sommerhuset. Den lette vægt, gør den mulig at hænge på muren af sommerhuset og let at få i vandet på stranden

Comments


bottom of page