top of page

LiteRace 2x - Nu i Danmark


(foto fra stranden ved Hvidovre)


Så kom den ægte hav-racer til Danmark i form af LiteRace 2X (FISA carbon modellen) fra franske LITEBOAT. Kontakt os hvis du vil prøve båden. Pris 68.500 kr.


Det er med stor fornøjelse vi nu kan præsentere den første båd herhjemme. Hos LITEBOAT bygger vi nu kun bådene i carbon, når det gælder konkurrence coastal-både.


(Sport og motionsbåde, fås både i glasfiber og carbon)


Unikt design

Som alle andre LITEBOAT er Race 2X'en designet helt fra bunden af den anerkendte franske bådkonstruktør Sam Manuard. Han er kendt fra sejlsporten med design af mange vindende sejlbåde i store havkapsejladser. Hans store erfaring med skrogperformance har han taget med over i LITEBOAT. Det er resulteret i både stabile og meget sødygtige coastal robåde, som giver mest mulig "platform" for roerne til at få teknik og kraft omsat i fart.


- og så gør det, som for sejlbåde, heller ikke noget at have en smuk båd.


Båden er bygget mest muligt i stærk og let carbon. Den vejer ind lige under FISA kravene på de 60 kg, så det sidste kan trimmes. Længden er 7.50 m og max bredden 1.00 m.


Samtidig med strategien om kun at bygge Race-modellerne i carbon er priserne justeret ca. 7.000 kr ned ,så båden i 2020 priser fås for kun 68.500 kr. inkl. moms.


Prisen er ex årer (4.700 kr. pr sæt ) og ex leveringsomkostninger fra Frankrig (ca. 5.000 kr.)

Kontakt os på fritz@co-row.dk eller (+45) 21 42 13 06, hvis du eller din klub er interesseret i at prøve båden.

Kommentarer


bottom of page