top of page

Liteboat Show og test i Nyborg - 17/10


Vi er hos Nyborg Roklub på søndag den 17. oktober med alle vores Liteboat modeller - Kom, se og prøv de mange forskellige bådtyper.


Vi er der fra kl. 10 til 13 (eller til der er prøvet færdigt) med alle vores coastal og "open water" modeller.


Har du lyst til at komme - eller kommer I som klub, som skriv eller ring meget gerne inden (så vi kan planlægge det bedst muligt for jer :-)


skriv til fritz@co-row.dk eller ring/sms til (+45) 2142 1306


Hvad kan I opleve og prøve?


I de spændende "open water" modeller har vi LiteQuattro og LiteTrio med til Nyborg.


LiteQuattro LiteTrio - som 2X m styrmand LiteTrio - som 3X

Er man til rigtige coastal både med FISA konkurrence-mål kan man komme ud og prøve vores både stabile, sødygtige og hurtige LiteRace 1X og LiteRace 2X. Sidstnævnte model lagde båd til to gange guld ved årets DM under krævende forhold ved Saksild Strand v. Odder Roklub


LiteRace 2X LiteRace 1X LiteRace 2X


Endelig har vi den spritnye LiteDuo med. En Coastal 2X, som vi har lavet ekstra let - kun 42 kg - og med det aftagelige LiteBoat rig-system, hvor riggene kommer på og af igen på under et minut. Det giver en coastal 2X, som kan lægges på hylde i bådhallerne rundt i Danmark. I tillæg er båden også super hurtig med et godt glid



LiteDuo


I det mere fritidsprægede og som en let båd i klubberne har vi endelig også vores LiteSport1X coastal med. En båd som bygget i ren carbon kommer med i kun 25 kg - og nemt kan løftes på taget af bilen. Med en kortere længde - er det den perfekte båd til dig som vil afsted ud og ro - flere steder i DK og Europa, til sommerhuset en dag ved stranden mv.



LiteSport 1X


bottom of page