top of page

Liteboat 2021 - Nyheder, modeller og priser


Hos Liteboat DK ser vi frem til et spændende 2021 med nye bådtyper og opgraderet udstyr. Læs mere om forbedringerne, hvilke bådtyper der er på vej hjem til lager samt demobåde.


Vi har samlet alt om 2021 med alle de spændende bådtyper og priser i et katalog.Liteboat bådtyper og priser 2021 katalog
.
Download • 29.47MB

Vi kommer gerne forbi klubber og andre med vores demo-trailer lastet med LiteRace1X, LiteSport1X, LiteSport 2x og LiteRiver. I kan prøve - og gerne over flere dage, hvis I har ønsker om det - Kontakt os for spørgsmål eller aftale.


Vi har LiteRace 2X, LiteTrio og LiteQuattro klar til prøve efter aftale - Kontakt os.


Den nye spændende klub-båd

Den nye LiteTrio, hvor man kan ro "coastal" som en 2X med styrmand eller en kraftfuld 3X er nok den mest spændende nyhed. LiteTrio kan også nemt rigges til en 2'er (enkeltårer) med styrmand, som en udvikling i forhold til den traditionelle toårers-inrigger.


Se LiteTrio live fra Youtube - HER


Opgradering på carbon rullesæder I 2021 leverer vi alle LiteRace FISA carbon modeller med højdejusterbare sæder. Det samme vil gælde carbon udgaverne af LiteSport 1X og LiteRiver


En ny Coastal 2X I foråret 2021 er der lagt sidste hånd på en ny 2X'er der får navnet LiteDuo. Den er bygget som en ren coastalbåd og er en udvikling af den tidligere LiteSport 2X (som stadig vil blive bygget i carbon).

Den nye Duo bliver slankere og længere end LiteSport2x . Med en længde på 6,50 m og en bredde på 0,80 er den 1m kortere og 20 cm smallere end FISA mål. Den opfylder ikke krav til konkurrence. Primært fordi båden er 17 kg lettere end vores LiteRace 2X FISA carbon model.

Med sine kun 43 kg kan den let bæres af to roere og søsættes fra bådebroen eller stranden uden vogn. Prisen på LiteDuo er også 12.000 kr. billigere end LiteRace2X

Se den første LiteDuo på vandet fra Youtube - HER


Ud i naturen på ferie eller ekspedition Vil også blive federe i 2021, hvor Liteboat lancerer den nye LiteXP16 - en kortere, lettere og ikke mindst meget billigere end XP20'eren. Den nye båd er mere en robåd (og bedre at ro) men samtidig en lille hurtig sejlbåd.

Læs mere på Liteboat - HER

Se en smuk tur med den nye LiteXP16 fra Youtube - HERComments


bottom of page