Liteboat i Silkeborg 12. juni - kom og prøv



Vi kommer til Silkeborg Roklub og holder åben demonstration for alle interesserede klubber og privatpersoner fra kl. 12.00 til 14.00


Der vil være mulighed for at prøve følgende både:


LiteRace 2X – er en moderne, stabil og hurtig coastal 2X. Båden vandt 2 DM-titler ved coastal DM i 2021.


LiteTrio – er den fleksible ”openwater” båd – en mellem gig og coastal – stabil og sødygtig som en coastal og som en hurtig gig/outrigger. LiteTrio kan prøves enten som en 3X eller en 2X med styrmand. Båden favner bredt. Lige fra folk som gerne vil prøve noget andet eller nyt i forhold til at ro 2-åres inrigger - til sports- og motionsroere som kan give den gas i en 3X opsætning. Båden kan skifte opsætning på under 5 minutter. Vægt kun 75 kg.


LiteQuattro – en ”openwater” båd i samme design som Trioen. Båden er en 4X m styrmand. Let, stabil og hurtig. Stabil og sødygtig som en coastal og som en hurtig gig/outrigger. Båden er god i det brede spænd fra nybegyndere til øvede, motionister og kaproere. Vægt kun 95 kg.


LiteRiver - En sødygtigt singlesculler til træning, fritid og motion på søer, fjorde og kystnært. Vi har taget den stabiliteten fra vores coastal-design. LiteRiver den smalleste og letteste båd i LiteBoat-serien med kun 21 kg. Riggen kan sættes på og tages af på under 1 minut.


LiteSport 1X - En coastalbåd for både klub og private. Her har vi kombineret stabilitet og fart med letvægt, så man altid kan have sin coastalbåd med på taget af bilen. Fås i vægt fra 23 - 27 kg.


Har du eller I lyst at komme og prøve en eller flere Liteboats: mail til fritz@co-row.dk eller ring/sms til 21421306 , så vi ved du/I kommer :-)


Sted: Silkeborg Roklub, Åhavevej 1B, 8600 Silkeborg