top of page

LITEBOAT

OM CO-ROW

CO-ROW er en nystartet virksomhed.

 

Vi er den officielle Liteboat forhandler i Danmark, og forhandler alle Liteboat robåde samt sejlbåden LiteXP.

 

Vores korte mål er levere de bedste Liteboat robåde til begyndere, øvede roere samt konkurrenceroere i hele Danmark.

 

Vores mål på lidt længere sigt er at udbrede både roning, som motion og oplevelser, i Danmark, idet de lette, stabile og ”easy to use” robåde fra Liteboat vil gøre det muligt at komme i gang med at ro lige præcis hvor og hvornår du har lyst.  Både i hverdagen og når du skal på ferie. Du kan have din nye Liteboat med på taget af bilen.

 

Vi vil også dyrke og udbrede interessen for kystroning (Coastal Rowing) i Danmark, hvor vi har masser af kystlinje og lækkert havvand.

Liteboat er skabt i Frankrig af idemand og iværksætter Mathieu Bonnier efter han havde deltaget i solo-roning sejladser og konkurrencer over Atlanterhavet (2009) og i Nordvestpassagens is (2010). 

 

Han havde tænkt på en ny robåd. Den skulle være nem at ro, let at håndtere og meget stabil på vandet.  Han ønskede at kunne ro sikkert på havet og samtidig have samme fornemmelse af teknik, kraft og fart, som i en kaproningsbåd.

 

Han kunne ikke finde sådan en robåd på markedet. Derfor gik han i gang med at bygge den selv.

 

Siden han byggede den første båd sammen med den anerkendte franske, båddesigner Sam Manuard er det gået stærkt.  Liteboat har i dag et fuldt program af såvel rekreative robåde, som klub- og konkurrencebåde, der også benyttes af internationalt af nogle af verdens bedste atleter indenfor den nye rosport – Coastal Rowing – kaproning til havs.

Det sidste skud på stammen er udvikling af LiteXp, som er en let og hurtig ro-sejlbåd, der til fulde lever op til sit navn XP, der er kort for ekspedition. Sejlbåden blev kåret til året sejlbåd i Europa og er også designet af Sam Manuard.

CO-ROW forhandler alle Liteboat typer robåde samt LiteXP sejlbåd.

Liteboat_cirkel_white.png
Contact
bottom of page