top of page

ROBÅDE

Her kan du læse om de forskellige robåde og bådtyper vi leverer fra Liteboat.

Vi producerer robåde til fritid samt sport- og motionsbåde til klubber – og endelig har vi konkurrencebåde til Coastal Rowing.

Fælles for Liteboat design og innovation.

 

Den første Liteboat kom i 2013. I dag har vi en komplet serie med otte forskellige bådtyper. Vi leverer lette og stabile både til fritid, stærke både til klubber samt hurtige coastal konkurrencebåde.

Alle både er håndbygget af erfarne bådbyggere, i de bedste materialer og med de nyeste teknikker. Derfor yder Liteboat også 10 års garanti.

Vi bygger både, som fritidsroeren selv skal kunne håndtere, have med på taget af bilen og selv sætte i vandet. Den skal også være stabil, som man selv kan lære og gå i gang med at ro.

Til klubberne bygger vi vores lette mandskabsbåde – Duo, Trio og Quattro – som er hurtige, sjove og tekniske udviklende for klubbens roere på alle niveauer. De er samtidig stabile, så de kan også er den perfekte båd for klubbens nye medlemmer, der skal lære at ro.

Til coastal konkurrence har vi en Race-serie bygget i carbon-fibre for lethed og styrke – samt et skrog som giver den bedste stabilitet til mest mulig fart.  

COASTAL

LiteRace 1X, 2X og 4X konkurrence både bygget i carbon og efter FISA krav og specifaktioner.

LiteSport 1X samt LiteDuo (2X) er også bygget som coastalbåde med et åbent og selvlænsende design. 

KLUBBER

Se hele den brede vifte af Race og Sport samt Duo, Trio og Quattro mandskabsbåde fra Liteboat.

FRITID

Ud i naturen, til havs eller i beskyttet vand. Kom godt i gang med en af disse både

- Sport, Race eller River.

bottom of page