OM CO-ROW

CO-ROW er den officielle Liteboat Partner i Danmark, og forhandler alle Liteboat robåde samt ro-sejlbåden LiteXP.

 

Vores mål er kort fortalt at levere de bedste Liteboat robåde til begyndere, øvede roere, motionister, konkurrenceroere, klubber, virksomheder og efterskoler mv. i hele Danmark.

 

På lidt længere sigt vil vi gennem samarbejde med alle interesserede arbejde for at udbrede roning, som motion og oplevelser i Danmark.


Lette, stabile og ”easy to use” robåde fra Liteboat gør det muligt at ro lige præcis hvor og hvornår du har lyst.  Både i hverdagen og når du skal på ferie. Du kan have din nye Liteboat med på taget af bilen.

 

Vi vil også dyrke, støtte og udbrede interessen for Coastal Rowing (kystroning) i Danmark, hvor vi har masser af kystlinje og lækkert havvand.

 

Hos CO-ROW har du mulighed for at se, røre og prøve inden du bestiller. Vi kommer gerne ud og viser frem til privatpersoner, roklubber og andre fællesskaber/grupper.

Roklubber vil også have mulighed for at låne demobåde i kortere periode.

Bestilling, priser og fragt

Din Liteboat bestilles til produktion på fabrikken i Frankrig, medmindre CO-ROW har den på lager i Danmark.

 

Alle både er håndbygget og har en leveringstid på ca. 8 uger fra bestilling hos CO-ROW.

 

Mindre både (alle 1X typer og LiteSport 2X) kan forsendes i lastbil, hvorfor alle priser på disse er inkl. fragt, da CO-ROW kan gøre det billigt. Bådene er transportforsikret. Prisen er til afhentning af kunden hos CO-ROW i Rødovre. Videre transport i Danmark kan arrangeres mod ekstra betaling. 

 

Øvrige både har priser ex fragt, idet bådene kræver specialtransport fra fabrik i Frankrig. CO-ROW kan arrangere transport billigst muligt via vores europæiske Liteboat-netværk. Kunden kan også selv hente båden i Frankrig. Kontakt os. 

Garanti 

Liteboat yder en 2-årig garanti på alle sine både for fejl og mangler. 

KONTAKT

CO-ROW Danmark

 

Annexgårdsvej 62

2610 Rødovre

Danmark

Indehaver:

Fritz Ganzhorn

fritz@co-row.dk

(+45) 21 42 13 06

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram - sorte cirkel
  • LITEBOAT-Black_Cirkel